ŠTĚDROVEČERNÍ KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Vánoce přicházejí.

INGREDIENCE: 6 porcí kapra, 1 dl bílého vína, 1 lžíce oleje, 2 vejce, sůl, 100 g hl. mouky, na smažení 12 g oleje 1 citron.

POSTUP PÍPRAVY: Porce kapra osušíme a lehce osolíme. Těstíčko připravíme z bílého vína, které rozšleháme s vejci a špetkou soli. Postupně přidáváme a zašleháme mouku. Těsto musí být hladké a akorát husté, protože příliš řídké by stékalo z ryb, příliš husté zase utvoří tvrdý povlak a ryby nešpatně prosmažují. V hotovém těstíčku namáčíme porce ryb a z prudce je z obou stran smažíme v rozehřátém oleji. Smažené porce pokapeme citronem. Příloha: bramborový salát.

ŠTĚDROVEČERNÍ KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU. ŠTĚDROVEČERNÍ KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz